U wilt graag besparen op uw ICT kosten of zoekt een andere ICT-dienstverlener? Er zijn goedkopere alternatieve voor het traditionele systeembeheer wat met name bestaat uit Microsoft software. Veelal wordt er gekozen voor Microsoft omdat dit een goede integratie heeft met de Windows werkstations die aanwezig zijn binnen uw bedrijf. De licentie kosten kunnen hierdoor aardig oplopen en dan hebben we het nog niet gehad over de uren die besteed moeten worden door een systeembeheer om dit op te zetten en te onderhouden.

Hét alternatief

Voor wie verder kijkt zal Ja! ICT Dronten als een betrouwbare partner vinden. Als Synology specialist kunnen ze een goedkoper en volwaardig alternatief bieden voor uw huidige ICT-omgeving. Neem dit samen met de persoonlijke aanpak die ze hanteren en succes is hiermee gegarandeerd!

Advies en intake

Ja! ICT Dronten komt vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en advies te geven over hoe u ICT-omgeving goedkoper én beter kan. Als u meer wilt weten kunt u contact opnemen via 085 301 23 74 of info@jaict.nl.