BenQ RL2755HM – Gaming Monitor

Aangezien spellen tegenwoordig steeds mooier en realistischer worden, is het natuurlijk wel fijn als je het maximale uit de mogelijkheden kunt halen. Veel mensen besteden wel een hoop geld aan de grafische kaart van hun computer, maar besparen op de monitor. Een punt waar veel winst valt te behalen is de “refreshrate”. Het verschil tussen diverse monitors lijkt te verwaarlozen, aangezien we hier over miliseconde praten. Gamers die het verschil hebben ervaren, zullen echter beseffen dat die kleine verschillen wel degelijk merkbaar zijn! Een prima keuze voor de fantieke gamer is de BenQ RL2755HM – Gaming Monitor.

Deze monitor heeft allereerst namelijk een reactie tijd van slechts 1 ms. Dit is uitzonderlijk snel. Dan heeft de monitor ingebouwde speakers en daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om meerdere apparaten via HDMI aan te sluiten. Het is mat zwart afgewerkt waarop uren gameplezier gegarandeerd zijn.

Door de VGA-, DVI- en HDMI-aansluiting is deze monitor uitermate geschikt voor een laptop of desktop. Dankzij de ingebouwde speakers en HDMI-aansluitingen is deze monitor niet alleen voor PC geschikt maar ook voor consoles zoals Playstation en XBOX.

Aansluitingen:
-VGA
-DVI-D
-HDMI
-Line-in audio
-Koptelefoonaansluiting

Meegeleverde kabels:
-Stroomkabel
-HDMI-kabel
-Audio-kabel

Productspecificaties:
-Schermgrootte 27 inch
-Schermresolutie 1920 x 1080 pixels
-Reactiesnelheid 1 ms
-Beeldverversing 60 Hz

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *