Kobo Aura H2O – Zwart – e-reader

De Kobo Aura H2O heeft een water- en stofbestendig ontwerp. Dit is de eerste premium e-reader die waterbestendig en stofbestendig is. Hierdoor kun je hem zonder gevaar meenemen naar bijvoorbeeld het strand of zelfs in bad. De accu houd het ook zeer lang vol, namelijk 2 maanden, dus voor een vakantie hoef je hem maar 1 keer op te laden en dan kun je overal waar je wilt lezen.

Het scherm van de Kobo Aura H2O heeft een groot, niet-spiegelend beeldscherm met touchscreen dat net zo leest als op echt papier, zelfs in het zonlicht waarbij normale schermen vaak onleesbaar worden. Door dit scherm zul je comfortabel kunnen lezen. Ook heb je met dit scherm heel weinig last van vermoeide ogen, wat je wel zou hebben als je uren naar een normaal beeldscherm kijkt. Met een veeg op het touchscreen scherm naar links of rechts kun je de verlichting gemakkelijk aanpassen, maar net wat fijn is voor het moment van de dag met veel of juist weinig zon.

Bij de Kobo Aura H2O kun je ook je eigen leesstatistieken bijhouden, leuk voor de fanatieke lezers. Door deze statistieken kan je zien hoelang je met een hoofdstuk of het hele boek bezig bent. Bovendien zit er in de e-reader een functie voor het gebruik van woordenboeken waardoor je snel de betekenis van woorden kan opzoeken. Begint het lezen te vervelen? Dan heb je zelfs de optie voor een potje schaken of sudoku.