Samsung Galaxy Tab A (2016) – WiFi – Zwart

De Samsung Galaxy Tab A is eigenlijk een betere versie van de Tab 4. Het scherm is net wat groter, de camera is beter en de software is geoptimaliseerd. De Samsung Galaxy Tab A is nog geen 9 milimeter dik. Door het formaat in combinatie met het dunne en lichte design ligt de Samsung Galaxy Tab A fijn in de hand. De batterij is goed genoeg voor uren plezier.

De camera van de Samsung Galaxy Tab A is dus ook verbeterd. Aan de achterkant zit een 8 megapixel camera en aan de voorkant een 2 megapixel camera. Door de nieuwe updates van Samsung is het maken van mooie foto’s nu nog makkelijker geworden. Er is bijvoorbeeld een Auto Focus optie toegevoegd die er eerst niet was, hierdoor maak je altijd scherpe foto’s. Als je de fotoknop ingedrukt houd kan je heel snel en gemakkelijk een hoop foto’s achter elkaar maken.

In deze tablet zit zelfs een kids mode. Hierdoor kan je een profiel maken voor je kinderen en voor je zelf. Wie de tablet gebruikt ziet zijn of haar favoriete apps in het hoofdscherm staan, scheelt weer zoeken tussen de vele apps.