De logitech K740 is een bedraad toetsenbord met Illuminated keys. Het toetsenbord is hierdoor goed in het donker te gebruiken om dat de toetsen verlicht kunnen worden, waardoor het zichzelf ook uitermate geschikt maakt voor o.a. gamen. Daarnaast is het toestenbord uiteraard ook voor andere soorten werkzaamheden te gebruiken. De verlichting is in te stellen in 3 soorten standen, afhankelijk van het omgevingslicht.

Dit allround toetsenbord zorgt er ook voor dat je mensen in je omgeving niet stoort. Dankzij het PerfectStroke toetsensysteem, typ je vrijwel geluidloos, omdat de toetsen zijn gedempt. Het toetsenbord zorgt er dus voor dat bijna onder alle aanneembare omstandigheden het werk verricht kan worden of ontspanning gevonden kan worden. Het toetsenbord is ook ultradun en heeft een mooi strak neutraal design, wat mooi bij elk interieur kan staan.

Het toetsenbord bevat ook een ergonomisch aspect. Onderaan het toetsenbord zit een brede handsteun, hierop kunnen de polsen rusten bij het typen, waardoor je langer, onvermoeid door kan gaan met uw bezigheden.

Praktisch is het toetsenbord ook. Hij heeft bovenaan sneltoetsen die je naar eigen smaak kan instellen. Elke toets is als snelkoppeling aan te wijzen naar een specifieke appliciatie of dergelijken.

Enig nadeel zou kunnen zijn, dat het toetsenbord niet draadloos is, een lang termijn voordeel hiervan is, als het toetsenbord een lange sessie voor de boeg heeft, dan hoeven er geen batterijen vervangen te worden, omdat hij op de usb poort zit. Dit alles heeft verder o.a. te maken met de Illuminated keys (verlichte toetsen). Dit zorgt ervoor dat er meer stroom wordt verbruikt en met batterijen zou dat nog wel een problematisch kunnen zijn, vooral als je in het donker aan het gamen bent.

Kortom, dit is duidelijk een all round toetsenborg, ergonmisch, omgevingsvriendelijk en uiteraard het gebruiksgemak. Logitech heeft het weer voor elkaar gekregen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *