3 tips voor het vinden en vergelijken van webdesigners

Een goede webdesigner vinden is nog een behoorlijke uitdaging. Uiteraard kan je de zoekmachines raadplegen om een webdesigner te vinden, maar of deze ook goed is? De referenties op hun websites vertellen alleen de mooie verhalen en het mooiste werk zal worden uitgelicht in hun portfolio, waardoor je al snel een vertekend beeld kan krijgen. De ene webdesigner doet de opdracht voor 800 euro waar de andere 4000 euro rekent, hoe zit dat? Hieronder volgen een aantal tips om de beste webdesigner te vinden voor uw project.

1. Het portfolio van de webdesigner

Het resultaat dat je kan verwachten van een webdesigner vind je terug in het portfolio van de webdesigner. Het portfolio geeft een goed beeld of de stijl van de webdesigner in dezelfde hoek zit als jouw wensen. Tevens laat het portfolio zien hoe lang de webdesigner actief is en of deze meegaat met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

2. De webdesigner is pro-actief

U weet in grote lijnen wat u met uw website wilt maar er is altijd wel iets waar u niet aan heeft gedacht. De webdesigner denkt met u mee en is pro-actief. U zou op zijn minst een aantal tips en aanbevelingen moeten ontvangen van uw webdesigner waardoor u ziet dat de webdesigner kennis van zaken heeft. Krijgt u geen aanbevelingen en is de webdesigner passief? Ga op zoek naar een ander.

3. Vergelijk webdesigners

Zodra u in grote lijnen duidelijk heeft wat u wilt met uw website is het verstandig om webdesigners te vergelijken. Zo krijgt u een goede indruk van de verschillende mogelijkheden die webdesigners bieden en bovendien krijgt u inzicht in de prijs.Vraag offertes aan bij webdesigners en vergelijk deze met elkaar.

Klik hier om gratis webdesigner offertes aan te vragen