Laptoptassen, de trend in 2017

Een laptoptas is een praktisch hulpmiddel om je laptop te vervoeren, maar tegenwoordig zijn er veel mooie modellen op de markt dat een laptoptas ook een trendy accessoire kan zijn. Voorheen was de keus beperkt en wanneer je gebruik wou maken van een tas om je laptop te vervoeren, dan moest je met een saaie zwarte tas op pad, in 2017 kun je kiezen uit een groot assortiment leuke en hippe laptoptassen, waardoor er altijd een tas is die bij jou past!
Wat voor tas zoek ik?
Bij je aanschaf van je laptop moet je goed bedenken wat het doel is van je tas. Gebruik je, je tas alleen om je laptop te vervoeren, of gebruik je de tas voor het meenemen van al je dagelijkse spullen, zoals schoolboeken, laptopoplader, sleutels, je brood, make up en nog veel meer. In dat geval past een trendy tas met veel vakken en ritsen waarschijnlijk perfect bij je of ga je voor een laptop rugzak.

Hippe kleuren
Laptoptassen werden lang vooral zakelijk gebruikt en waren lang alleen verkrijgbaar in de kleur zwart of bruin. Tegenwoordig zijn ze toch ze leverbaar in verschillende kleuren. Vooral opvallende kleuren zoals roze en turquoise zijn in 2017 helemaal trendy als het gaat om een dames laptoptas.

Laptop rugzak
De trend van 2017 is de laptop rugzak deze speciale rugzak is verkrijgbaar in vele modellen, kleuren en designs en biedt extra bescherming voor je laptop, terwijl je tegelijkertijd ook je schoolspullen of andere attributen mee kunt nemen.

Heren laptoptas
Niet alleen voor vrouwen zijn er tegenwoordig trendy laptoptassen verkrijgbaar. Ook heren hebben een grote keus aan heren laptoptassen. Hoewel er zakelijk nog altijd vaak gekozen wordt voor een zwarte nylon of leren laptoptas met schouderband is een blauwe stoffen of bruinen leren tas erg geschikt voor casual gebruik.