De Anet A8 3D printer kit – een goede en veilige kit om mee te beginnen

De Anet A8 3D printer kit is het ideale bouwkit voor een 3D printer om zelf mee te beginnen, zowel als techneut of als leek. Een reden hiervoor is omdat de kit een printer bevat die vrij eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Maar ook voor gevorderde gebruikers valt er nog genoeg leuks te vinden in de Anet A8 3D printer kit. Dit komt omdat de kit de basis vormt voor een apparaat waar je zelf verder aan kan sleutelen tot je hem volledig op maat hebt gemaakt voor de doeleinden waar jij de 3D printer voor wil gebruiken. De uitgebreide community die nieuwe aanpassingen voor de printer maakt, bestaat inmiddels uit een wereldwijd netwerk van liefhebbers die zowel voor de software als de hardware steeds nieuwe uitbreidingen maken.

Ook steeds veiliger

De modules die door de open source community voor de Anet A8 3D printer kit worden gebouwd, zijn niet alleen goede verbeteringen. Ze zorgen er ook voor dat de veiligheid van de printer voor virussen van buitenaf gewaardborgd blijft. Zo is de nieuwe moederboard die voor de printer ontwikkeld is een verbetering waardoor het moeilijker wordt voor boosaardige hackers om in te kunnen breken op jouw printer. Daarnaast worden er ook patches voor de software ontwikkeld die het programma niet alleen veiliger maken, maar ook nog eens beter en sneller. Op die manier heb jij er op alle fronten profijt aan.

De Anet A8 3d printer kit is dus veilig, maar ook kwalitatief hoogstaand en duurzaam in het gebruik. De mogelijkheden van de printer worden door de open source community steeds verder uitgebreid, waar jij op jouw beurt ook weer jouw voordeel uit kan halen. Daardoor blijft de printer altijd nieuw, en raak je niet snel verveeld met het apparaat dat jij zelf gemaakt hebt.