Extra dikke PVC-tape met het logo van jouw bedrijf op!

Als je op zoek bent naar een nieuwe, eens andere manier van reclame maken voor jouw bedrijf, dan moet je eens overwegen om extra dikke PVC tape te laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf op. Misschien denk je niet meteen aan die manier om reclame te maken, maar je zou ervan schrikken hoeveel klanten extra het kan opleveren! 

Tape met logo laten ontwerpen 

Extra dikke PVC-tape met het logo van jouw bedrijf op, kan je heel gemakkelijk laten ontwerpen bij tapeprint.eu. De ontwerpers van het bedrijf kunnen jouw logo gaan ontwerpen op tape, zodat je deze kan gebruiken om verpakkingen mee af te plekken. Een meer doeltreffende manier van reclame maken dan je in eerste instantie misschien zou denken. Veel mensen krijgen deze dozen in handen en zo komen er zonder er veel voor te hoeven doen, meer mensen op jouw webshop terecht! 

Waarom extra dikke PVC-tape? 

De meeste standaard PVC-tapes zijn 53 mm dik. Maar het kan best zijn dat jouw webshop zwaardere pakketten verkoopt en je daarom dus extra dikke tape nodig hebt. Dan kan je de oplossing vinden bij tapeprint.eu. De diktes van tape variëren daar van 55 mm tot zelfs 83 mm. Ideaal dus wanneer je zwaardere dozen moet dichtplakken. De tape is extra sterk en heeft toch dezelfde afrol kracht als gewone PVC-tape. Verkoop je flessen wijn of bijvoorbeeld technische zwaardere artikelen? Dan is deze tape voor jouw ideaal.

Bestellen bij tapeprint.eu

Waarom jou tape met logo bestellen bij tapeprint.eu? Daar zijn verschillende redenen voor. Dit bedrijf staat in de eerste plaats garant voor kwaliteit en professionaliteit. Tape bedrukken vraagt echt vakmanschap en dat is wat dit bedrijf kan bieden. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in tape en hebben ze hier een zeer ruime kennis van. Al je vragen over tape kan je met een gerust hart stellen aan tapeprint.eu. Neem dus contact op met hen wanneer jij een bestelling bij hen wil plaatsen!